Αγαπημένες
Συνταγές

Ανακαλύψτε τις πιο νόστιμες συνταγές της φύσης!

Σπανάκι τσιγαριστό με άνηθο και παρμεζάνα

Υλικά

1 πακέτο φύλλα Σπανάκι Αίνος (1000 γρ.)
100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
50 γρ. ελαιόλαδο
40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
40 γρ. βούτυρο
10 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
λίγο άνηθο, ψιλοκομμένο
αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα φασολάκια μας στο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Συμπληρώνουμε λίγο νερό εάν χρειαστεί και αλατίζουμε προς το τέλος.

Όταν τα φασολάκια μας είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε πιατέλα. Σε αντικολλητικό τηγάνι, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τις ψιλοκομμένες πιπεριές για 4-5΄. Σβήνουμε με το ξίδι, τα αφήνουμε για λίγο μέχρι να «πιούν» τα υγρά τους και τα ρίχνουμε πάνω στα φασολάκια.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Δείτε περισσότερες συνταγές
Μπρόκολο βελουτέ Κρεμμύδι Σοφρίτο Σαλάτα ζυμαρικών με ανάμικτα λαχανικά Σαλάτα με Φασολάκια Στρογγυλά