Αγαπημένες
Συνταγές

Ανακαλύψτε τις πιο νόστιμες συνταγές της φύσης!

Σπανάκι τσιγαριστό με άνηθο και παρμεζάνα

Υλικά

1 πακέτο φύλλα Σπανάκι Αίνος (1000 γρ.)
100 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
50 γρ. ελαιόλαδο
40 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
40 γρ. βούτυρο
10 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
λίγο άνηθο, ψιλοκομμένο
αλάτι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το μισό μας λαδάκι, το σπανάκι, αλατίζουμε και τσιγαρίζουμε μέχρι να βγάλει τα υγρά του και να μαραθεί, αλλά να μη χάσει το χρώμα του. Σουρώνουμε και στραγγίζουμε καλά!

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο λαδάκι μας και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι για 2’.

Ρίχνουμε το σκόρδο, αλατίζουμε και μόλις μυρίσει, προσθέτουμε το σοταρισμένο σπανάκι.

Ολοκληρώνουμε προσθέτοντας το βούτυρο, την παρμεζάνα και τον άνηθο. 

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Δείτε περισσότερες συνταγές
Σαλάτα με καλαμπόκι και τόνο Αγκινάρες με πατάτες και καρότα Σαλάτα ζυμαρικών με ανάμικτα λαχανικά Φασόλια Χάντρες λαδερά