ΠΟΙΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ιστορικό μποστάνι της φύσης!

Εμείς, στην ΑΙΝΟΣ, δηλώνουμε υπέρμαχοι του ευ ζην! Γι’ αυτό συλλέγουμε με μεράκι τα πιο φρέσκα, αγνά λαχανικά για να τα απολαμβάνετε πάντα φρέσκα και αναλλοίωτα, με όλα τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες τους!

Είμαστε μία αμιγώς ελληνική, οικογενειακή εταιρία, με βαθιά γνώση στην παραγωγή, επεξεργασία και κατάψυξη λαχανικών, ενώ έχουμε περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Γι’ αυτό μπορούμε να ελέγχουμε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Γιατί, για εμάς, η παραγωγική διαδικασία - από την σπορά μέχρι την επίβλεψη και τη συγκομιδή - αποτελεί μία ιεροτελεστία. Έτσι φτάνει η αυθεντική γεύση που αναζητάτε από το μποστάνι της φύσης… στο πιάτο σας!

Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, βελτιώνουμε τις ιδιόκτητες κάθετες μονάδες παραγωγής και εγκαταστάσεις αποθήκευσης και συσκευασίας που διαθέτουμε, ενώ τα προϊόντα μας εξάγονται σε όλη την Ευρώπη, στην Κύπρο, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αυστραλία. Έτσι, αναπτυσσόμαστε δυναμικά και στο εξωτερικό, προωθώντας τα αγνά, θρεπτικά συστατικά της ελληνικής κουζίνας και μεσογειακής διατροφής σε όλο τον κόσμο!

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε!